top of page
_MG_4408_edited.jpg

Over Lucia

"Je bent lachend geboren!" Hoor ik mijn moeder nog zeggen.

En dát verbaasd me niets.

Humor, Liefde en Verbinding zijn de dingen die voor mij het leven zo ontzettend mooi maken.

Lucia Elämää

Geboren in een klein dorpje onder de vleugel van Utrecht en opgegroeid tussen de fruitbomen en koeien is Lucia uiteindelijk Kleinkunst gaan studeren in Amsterdam.


Nadat ze alle vormen van Humor op een podium had ontdekt is ze trainingen en opleidingen gaan volgen in coaching en zelfontwikkeling.

De luchtigheid, levendigheid en beweeglijkheid van Humor gecombineerd met de diepte en echtheid van persoonlijke ontwikkeling bleek voor haar een gouden combinatie. Ze begon met het geven van workshops in Theatersport in bedrijven en op festivals.

15 jaar geleden kwam ze via soulsister Margo Awanata in aanraking met Sisterhood, sjamanisme, Keltische tradities en vrouwencirkels.
Sindsdien heeft ze met vele vrouwen mogen werken, in workshops, retraites en een-op-een coaching.

"Wat een feest om in verbinding en vertrouwen met elkaar te kunnen zijn en elkaar te kunnen empoweren en toejuichen!"

 

De afgelopen jaren heeft ze een werkwijze ontwikkeld waar ze graag mee werkt genaamd "Elemental Wisdom". En tegenwoordig werkt ze als lifecoach en mentor. Ze organiseert evenementen zoals Wild Woman Fest en OpenMic4Connection, die altijd iets te maken hebben met Sisterhood&Brotherhood, Verbinding, Humor, Muziek, Kunst en Liefde.
 

Door deze evenementen, workshops o.a. over "Falen met plezier" "Van Chaos naar Kracht" en door diepgaande een-op-een coaching probeert ze haar levenslustige energie en Liefde te verspreiden en zo de wereld nog een stukje mooier te maken.

Lucia%20Sneeuw%20Bewerkt_edited.jpg

"Zelfliefde, Humor en Verbinding zijn de antwoorden op Alle vragen."

IMG_0641.jpg
bottom of page