top of page

Life & Heart Coaching


Wil je meer in contact komen met je lijf en gevoel, en met je Hart en je Vrouw Zijn. Wil je weer lekker in je vel zitten? Of wil je meer uit je leven halen dan je nu doet? Met Life & Heart coaching in Utrecht werken we aan jouw doelen.

Ik werk met Elemental Wisdom en vele andere vormen van coaching. Maar hoe we precies het traject zullen gaan invullen bepalen we samen. Het is namelijk belangrijk dat jij blij en tevreden bent met de hulp die ik biedt en de stappen die je zet. En omdat iedere vrouw uniek is, en elk moment van je leven ook, werk ik naast de basis die ik heb, heel intuïtief. Ik pas het traject aan aan jouw wensen. Zo weet je zeker dat je verder komt én het proces leuk vindt.

Klachten en doelen

Wil je:

♥ Jouw leven terug in eigendom nemen

♥ Iets of iemand loslaten wat maar terug blijft komen
♥ Ruimte maken in je leven voor nieuwe dromen en wensen

♥ Je grenzen beter leren aangeven

♥ Leren luisteren naar je gevoel en je hart
♥ Meer in contact komen met je lichaam en jouw unieke medicijn
♥ Jouw chaos omzetten naar jouw Kracht

♥ Ontdekken wat je wilt en wat je komt doen op deze mooie aarde

♥ Ontdekken wat Elemental Wisdom voor jou kan betekenen

Of heb je last van:
♡ Stress en spanning

♡ Vermoeidheid

♡ Sombere gedachtes

♡ Overprikkeld zijn

♡ Overmatig nadenken en piekeren
Een negatief zelfbeeld

♡ Chaos

 

Voor al deze én andere privé en werk gerelateerde vraagstukkenkun je bij mij terecht voor een passend coaching traject.


Energie!    &   Focus!

 

Ik biedt twee pakketten aan: Energie! en Focus!

Het Energie! - Pakket is een kortdurend, knallend pakket van twee à drie afspraken. Het is een soort Boost voor je leven. Dit is voor jou als je bijvoorbeeld goed weet wat je wilt in je leven, of je eigenlijk over het algemeen best goed voelt, maar even niet zo goed weet hoe je nu verder moet. Welke stappen je moet nemen om verder te komen. Maar het Energie! - Pakket is ook heel geschikt als je juist helemaal niet weet wat je wilt in je leven, en je je eerst weer eens wat beter zou willen voelen. In een paar afspraken geven we een Boost aan jouw leven zodat je daarna wél weer weet wat je moet doen en waar je naartoe gaat. Je loopt weg met meer vertrouwen, frisse moed en veel meer adem-ruimte. Je loopt weg met nieuwe plannen en ideeën en hebt zin om verder te gaan.

Het Focus! - Pakket is een traject van +/- 3 maanden. Dat ligt er een beetje aan hoe snel je aan de slag wilt en wat de frequentie van de afspraken is. Dit is een traject waarin we op zoek gaan naar wat jou tegenhoudt om in je volle potentie te staan op wat voor manier dan ook. In je leven in z'n algemeen, in je werk, in een relatie of in jouw creatiekracht. We werken met de wijsheid van de Elementen, allerlei coachings oefeningen, lichaamswerk, gesprekken, uitdagingen waardoor je een beetje buiten je comfortzone wordt gezet. En we werken met jouw innerlijke wijsheid.
Dit traject is inclusief 6 afspraken van 2 uur, 6 zoomgesprekken van gemiddeld 20 min, en appcontact tussendoor ter ondersteuning. Elke fysieke afspraak staat in teken van een van de vijf elementen Liefde, Aarde, Lucht, Vuur en Water, waarbij we beginnen met Liefde en ook eindigen met Liefde. Ik geloof namelijk dat zelfliefde de basis is van jouw geluk, en dat we vaak veel liefde over hebben voor anderen, maar onszelf op de laatste plaats zetten. Als je echt een mooie basis wilt leggen voor jouw toekomst en dromen, dan helpt het als alles in balans is. Dmv de elementen kunnen we per onderdeel van je leven bekijken wat dat element jou te vertellen heeft en en waar je disbalans of juist een groot verlangen voelt. En daar kunnen we mee aan de slag!


Elk coaching traject bestaat uit drie onderdelen:

Kennismaking

Tijdens het eerste gesprek beginnen met we met een kennismaking en een uitgebreide intake en maken we een begin met alles. We kijken naar jouw behoefte, geven gezamenlijk vorm aan jouw doelstelling en bepalen samen het vervolgtraject.

Behandeling

Tijdens de gesprekken maak ik afwisselend gebruik van diverse gesprekstechnieken en oefeningen,  NLP, meditatie en andere technieken en methoden zoals uit de mindfulness. Maar ook dans, stembevrijding en lichaamswerk hoort daar bij. Verder werk ik heel intuïtief, dus het kan zijn dat ik je soms een beetje uitdaag om wat verder buiten je comfortzone te treden dan je gewend bent. Ik geloof namelijk dat dáár je groei zit. Daar waar het ongemakkelijk voelt is precies de plek waar jouw groeimogelijkheid zit zodat je kan werken aan jouw doelen en dromen en de stappen kunt zetten waar jij naar verlangt.
Toekomstperspectief en afsluiting

We maken een mooie reis door alle elementen tijdens de coaching en aan het einde reflecteren we op jouw voortgang en kijken we of er nog handvatten zijn die je mee kunt nemen voor de toekomst. Zodat je energiek en vol vertrouwen verder kunt.

Naast een volledig traject kun je bij mij ook terecht voor losse coaching sessies.

Direct van start

Ik hanteer geen wachtlijst en daarom kun je bij mij vaak direct van start. Een vrijblijvend kennismakingsgesprek kan vaak al dezelfde week gepland worden.
 

Tarieven

Het losse coachings uurtarief voor particulieren bedraagt 85 euro. Dit is inclusief BTW en geldt voor alle in deze website genoemde coachingstrajecten. Het tarief voor zakelijke klanten is 125 euro (vrij van btw) per gesprek.

Het Energie! - Pakket is een voordelig pakket van 4.5 uur coaching voor 285,-. Dit is inclusief btw. De 4.5 uur tegoed kan bijv. in twee of 3 sessies worden opgenomen, en kan in real life zijn of via videobellen. Het pakket dient vooraf aan de sessies in een keer afgenomen te worden.

Het Focus! - Pakket is een pakket van +/- 3 maanden voor 850 euro. Dit is inclusief btw. Het traject is inclusief 6 afspraken van 1,5 uur in Utrecht, 6 zoomgesprekken van gemiddeld 20 tot maximaal 30 min, en appcontact tussendoor ter ondersteuning.


Het tarief van de Jaartraining 2022 "The Art of Letting Go"komt binnenkort op de site.

 

Locatie

De afspraken zullen in Utrecht zijn of ergens in de natuur.

Interesse?

Heb je interesse? Neem dan direct contact op via luciaelamaa@gmail.com of laat je gegevens achter in het contactformulier en ik neem binnen een paar dagen contact met je op.

bottom of page